Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Ξανά σε ρυθμούς Black Friday η Ελλάδα


Όπως είχαμε δει και πέρσι, η Black Friday ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2016.
Ο αμερικάνικος θεσμός φαίνεται ότι έχει γίνει και ελληνικός, αφού ήδη οι εταιρίες δηλώνουν την παρουσία τους και φέτος στην Black Friday με πολλές διαφημίσεις. Από διάφορες στατιστικές που υπάρχουν στο διαδίκτυο, προκύπτει ότι η περσινή προσπάθεια με τη "Μαύρη Παρασκευή" απέδωσε καρπούς και έτσι τα καταστήματα ανυπομονούσαν και για την φετινή.

Η αλήθεια είναι ότι στην Αμερική γίνεται πραγματικά χαμός με τις αγορές γιατί οι καταναλωτές βρίσκουν προϊόντα σε τιμές 70-80% χαμηλότερες από την αρχική τιμή τους. Στην Ελλάδα, πέρσι τουλάχιστον, μόνο Black Friday δεν ήταν. Ο πιο σωστός όρος θα ήταν ένα απλό τριήμερο προσφορών. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα θυμίζει πιο πολύ τις υπέρ προσφορές που γίνονται στην Αμερική. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ξύπνιοι το βράδυ της Πέμπτης (23/11/2017), να έχουμε μια λίστα με αυτά που μας ενδιαφέρουν και να έχουμε ανοιχτές τις σελίδες από τα προϊόντα μας ενδιαφέρουν, έτσι ώστε μόλις αλλάξουν οι τιμές, να μπορέσουμε να κάνουμε την παραγγελία μας. Σίγουρα θα κολλάνε οι σελίδες από τους πολλούς επισκέπτες αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε. 

Επίσης, ήδη μερικές επώνυμες εταιρίες, έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα τους οδηγό αγορών για την ημέρα της Παρασκευής αλλά και της Πέμπτης.

Τέλος, κρατάμε μικρό καλάθι γιατί όπως είπαμε δεν είναι οι καλύτερες προσφορές, αλλά ίσως και να βρούμε κάτι που μας ενδιαφέρει με χαμηλότερο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου