Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Epiplosou.gr: Νέα πλατφόρμα αγοραπωλησιών επίπλων

Το Epiplosou.gr είναι η online πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν, να ανταλλάξουν, να πουλήσουν και να αγοράσουν έπιπλα, συσκευές και είδη σπιτιού. Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν, χωρίς χρεώσεις εγγραφής ή συμμετοχής.Η σκοπός του Epiplosou.gr είναι να φέρει κοντά όλους τους χρήστες οι οποίοι ενδιαφέρονται να διαφημίσουν διάφορα έπιπλα ή είδη σπιτιού με σκοπό να τα ανταλλάξουν, να τα χαρίσουν αλλά και να τα πουλήσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν μια έγγραφη και δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ και μετά να καταχωρήσουν αυτά που θα ήθελαν να πουλήσουν.

Η ιδέα ξεκίνησε από τρεις φίλους η οποίοι έψαχναν οικονομικά έπιπλα για τα σπίτια τους και κατάλαβαν ότι η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη. Έτσι αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό και να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και για τους υπόλοιπους που θα βρίσκονταν σε τέτοια θέση. Έτσι, δημιουργήθηκε το Epiplosou.gr.

Επίσης, το Epiplosou.gr προωθεί και τη κουλτούρα Do It Yourself, όπου οι χρήστες μπορούν διαφημίσουν τα έπιπλα που έχουν φτιάξει οι ίδιοι τους μέσα από το προφίλ τους.

Άξιο αναφοράς είναι ότι μέσω της ανταλλαγής και προώθησης των μεταχειρισμένων επίπλων καθιερώνεται και η οικολογική συνείδηση, κάτι που λείπει σε πολλούς από μας.


Το promo video του epiplosou.grΠηγή: epiplosou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου