Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

81η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πριν λίγες μέρες έκανα μια βόλτα στην ΔΕΘ όπως κάνω κάθε χρόνο. Η απογοήτευση ήταν τεράστια. Αφού αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει ακόμα αυτός ο θεσμός που λέγεται ΔΕΘ. Δε θυμίζει τίποτα από τη παλιά καλή έκθεση που ανυπομονούσε ο κόσμος να πάει. Βαρετά περίπτερα με ακόμα πιο βαρεμένους ανθρώπους να κάθονται πίσω από αυτά. Να μην σχολιάσω ακόμη ότι η μισή έκθεση (μη πω και παραπάνω) ήταν ολόιδια με πέρσι. Μόνο τα περίπτερα με τα φαγητά είχαν κόσμο αλλά δεν ήταν φαγητά που δεν μπορεί κάποιος να τα βρει σε ένα κοινό super-market.


Παλιά έβλεπες στην έκθεση πράγματα από όλο τον κόσμο, φαγητά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ποτέ δεν έφευγε κάποιος χωρίς σακούλες στα χέρια του! Τώρα το μόνο που έχουν όλοι στα χέρια τους όταν φεύγουν από την έκθεση είναι τα άπειρα διαφημιστικά που σου δίνουν όπου και αν βρίσκεσαι μέσα στη ΔΕΘ.

Τελευταίο σχόλιο το πρόγραμμα των συναυλιών της έκθεσης. Αν εξαιρέσουμε 2-3 μέρες, οι υπόλοιπες είναι γεμάτες με μπουζούκια και όλα αυτά που λατρεύουν οι νεοέλληνες. Εντάξει να υπάρχουν και αυτά δε λέω, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Υ.Γ Υπήρχε και ένα βαγόνι του μετρό στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης. Είναι για να δει ο κόσμος την ανάπτυξη και το μέλλον που έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου