Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

8 Street Mode Festival


Πέρασε σχεδόν μια βδομάδα από το Street Mode Festival που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το όγδοο στη σειρά και από αυτά που έχω ακούσει, ίσως και το καλύτερο. Τα τελευταία 3 χρόνια έλεγα συνέχεια να πάω, όμως όλο κάτι τύχαινε και δεν πήγαινα. Φέτος όμως είχα κλείσει τα εισιτήρια από νωρίς και τα κατάφερα!


Βρέθηκα εκεί τις 2 από τις 3 μέρες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι πέρασα φανταστικά. Το festival ήταν καλά οργανωμένο και το πρόγραμμα ήταν πάντα γεμάτο. Δεν προλάβαινες να βαρεθείς ακόμα και να το ήθελες! Το πρόγραμμα είχε από όλα. Parkour, free running, graffiti, bmx, break dance και φυσικά πολλές συναυλίες. Ειδικά αυτό το πάντρεμα των συναυλιών που έκαναν, με τόσους διαφορετικούς καλλιτέχνες και είδη μουσικής ήταν το κάτι άλλο.

Την διοργάνωση παρουσίαζαν οι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους μας, Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Λέτζας, που μας πρόσφεραν πολλές αστείες ατάκες καθώς και μια μάχη break dance.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά είχε τόσο πολύ κόσμο που δεν μπορούσες ούτε να κουνηθείς. Η αγάπη του κόσμου για αυτό το φεστιβάλ δεν χωράει σε μια και μόνο αποθήκη του λιμανιού!

Ραντεβού του χρόνου!

Μερικές φωτογραφίες από το φεστιβάλ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου