Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Break Dance: Τρόπος ζωής και έκφρασης

Χθες έτυχε να βρεθώ σε ένα event που αφορούσε το Break Dance. Πιο συγκεκριμένα ήταν μια μάχη των 16 καλύτερων χορευτών αυτού του είδους στην Ελλάδα. Υπήρχαν κριτές, dj, παρουσιαστές και κόσμος!


Δεν είχα ιδέα τι εστί Break Dance, παρά μόνο κάτι αναμνήσεις ότι κάποτε ήταν στη μόδα (περίπου πριν 10 χρόνια; ). Έκατσα μαζί με τον κόσμο και παρακολούθησα όλο το show, γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Η αγάπη των παιδιών που χόρευαν αυτό το είδος χορού, οι κινήσεις τους, οι "διαφορετικές" αγκαλιές και χαιρετούρες τους καθώς και ο σεβασμός που είχε ο ένας για τον άλλον, με έκανε να σκεφτώ ότι όλο αυτό είναι ένας τρόπος ζωής και έκφρασης για αυτά τα παιδιά. Το αγαπούσαν και το υποστήριζαν. Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που μου έβγαζαν μόνο που τους παρακολουθούσα και ας μην είχα ιδέα για τη φιλοσοφία τους.
Σαν show και σαν χορός, ήταν το κάτι άλλο! Τα παιδιά ήταν σε πολύ καλή φόρμα και οι κινήσεις τους φάνταζαν απίστευτες και αδύνατες για να μπορεί να τις κάνει ο καθένας.


Τέλος δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον συμπαρουσιαστή του event, το παλιό μου συμμαθητή, Γιώργο Λέντζα, ο οποίος εκτός το ότι έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο με το World Party, έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο και να παραμείνει προσγειωμένος και αυθεντικός. Πάντα επιτυχίες εύχομαι φίλε Γιώργο!Και άλλες φωτογραφίες από το Break It Down:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου