Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Ποιός πήρε το τυρί μου;

       Το βιβλίο του Spencer Johnson, M.D., με τίτλο << Ποιός πήρε το τυρί μου; >> που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις <<  ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ >>, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως να προσαρμοστούν στις όποιες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή τους. Είναι ένα απλό και γρήγορο << παραμύθι >> που σε βοηθάει να ταυτιστείς με τους χαρακτήρες του, να συνειδητοποιήσεις τα λάθη που κάνεις  και να μάθεις να προσαρμόζεσαι ευκολότερα στις αλλαγές της ζωής σου, ώστε να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Απολύτως χρήσιμο στην εποχή μας, που χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια, αβεβαιότητα και ξαφνικές ανατροπές σε όλους τους τομείς.
                                                   Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι φιλόσοφοι, στόχος του ανθρώπου είναι η αναζήτηση της ευτυχίας του. Όμως, με τις αλλαγές που μας συμβαίνουν συνεχώς πέφτουμε ψυχολογικά, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά και χάνουμε τον στόχο μας, την ευτυχία μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για αλλαγές που αδυνατούμε να προβλέψουμε και που θα συμβαίνουν πάντα. Έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να τις αποδεχτούμε και να προχωρούμε, διαφορετικά θα μας παρασύρουν και δεν αξίζει. 
     Διαβάστε το και Βοηθήστε τον εαυτό σας να αντιδράσει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι σύντομη. Μην σταματήσετε να αναζητείτε την ευτυχία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου