Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Άλλη μία εβδομάδα μιζέριας


     Αυτό που αξίζει να δείτε όλοι είναι η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Παπαχελά! Τα φασιστάκια ας μην τη δουν αφού δεν αντέχουν αλήθειες, όπως ακριβώς και δεν διαβάζουν τον ΗΟΜΟ και αφαιρέθηκαν αμέσως από την ομάδα του στο facebook. Δεν μας λείπουν!
     Εν συνεχεία, οι πρόσφυγες αυξάνονται διαρκώς μέρα με τη μέρα και το κράτος δεν κάνει τίποτα για το ζήτημά τους. Αφήνονται στη φιλανθρωπία των εθελοντών. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άλλο; Πόσοι Έλληνες αυτή τη στιγμή μπορούν να προσφέρουν σερβιέτες, πάνες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες; Αυτά είναι είδη πολυτελείας πια για τον μέσο Έλληνα. Τα αγοράζουμε μόνο κυνηγώντας προσφορές. Έτσι μας κατάντησαν πια.
     Ήρθε και η Τζολί. Αυτή μας έλειπε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς βοήθησε την κατάσταση. Είμαστε λοιπόν και επίσημα τριτοκοσμική χώρα.
     Πέρασε και η Καθαρά Δευτέρα. Η λέξη κούλουμα είναι τόσο απαίσια όσο αυτοί που την χρησιμοποιούν.
      Το ασφαλιστικό ακόμα δεν κατατέθηκε για ψηφοφορία και οι τίμιες << γραβάτες>> πεινούν!
     Αλλά, το πιο αισχρό βίντεο της εβδομάδας ήταν αυτό με τους Ολλανδούς φιλάθλους στη Μαδρίτη που πετούν κέρματα στους πρόσφυγες και τους βιντεοσκοπούν να τρέχουν να τα μαζεύουν. Οι πιο σαδιστές τους βάζουν να κάνουν και κάμψεις για ένα κέρμα.Έχουνε μάθει από την χώρα τους που δίνουν 2ευρω για να παρακολουθούν live sex show και τώρα το βαρέθηκαν και γουστάρουν κάτι πιο σαδιστικό. Αυτή είναι η κατάντια του ανθρώπινου γένους. Πιο λίγη αξιοπρέπεια έχουν οι σαδιστές παρά οι πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να παίξουν τα παιχνιδάκια των Ολλανδών. 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου