Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Πρόσφυγες - Μετανάστες, Ανθρωπιά και Φασισμός

Ο ΗΟΜΟ αηδίασε από τους γνωστούς σχολιαστές του διαδικτύου. Αυτούς, τους ξέρετε, που έχουν άποψη για τα πάντα (οικονομικά, πολιτικά, γεωλογικά, ιατρικά) και ό,τι φανταστεί ο νούς σου.  Και το παίζουν ειδήμονες, ενώ είναι κούφιοι τενεκέδες και βόθροι που ξερνούν χολή.
 Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1) Όποιος βοηθά τους ξεσπιτωμένους αλλοδαπούς, ο ίδιος βοηθά , βοηθούσε και θα βοηθά και τους ανήμπορους Έλληνες. Μόνο οι φασίστες μπροστά στις κάμερες διαχωρίζουν τους ανθρώπους, που δήθεν βοηθούν. Και μερικοί ρασοφόροι. Όλοι οι άλλοι βοηθούμε τον ανήμπορο χωρίς να κοιτάμε το χρώμα του ή τα χαρτιά του.
2) Άκου φασιστάκο: Όταν σου βομβαρδίσουν το σπίτι και γλυτώσεις, το πρώτο που θα βάλεις στην τσέπη σου θα είναι το IRHONE σου για να επικοινωνείς. Οπότε μη ξερνάς πάνω στο κινητό που έχει ο Σύριος, επειδή εσύ θα τον ήθελες να σέρνεται με κουρέλια στη λάσπη για να τον θεωρήσεις άξιο βοήθειας.
3) Προς τον κρατικό μηχανισμό: α)Αντί να κάνετε επιτροπές για να πείθετε τους πολίτες να προσφέρουν εθελοντικά στους πρόσφυγες, καλύτερο είναι να βοηθήσει το κράτος τους πρόσφυγες και όχι να βασίζεται αποκλειστικά στους εθελοντές.
β) Αν δεν περιορίσετε εσείς τους μαυραγορίτες που ρημάζουν τους κατατρεγμένους και δέρνουν τους εθελοντές, ποιος θα το κάνει;
 Αυτά!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου