Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
Όσες "κοστολογημένες" προτάσεις και να στείλουμε στους ευρωπαίους Σαμαράδες, εκείνοι θα τις γυρίζουν πίσω και θα ζητούν απολύσεις και λιτότητα, με στόχο να κάμψουν την Κυβέρνηση και να κόψουν το βήχα των podemos (υπόψην ότι τους φόρτωσαν τον αντίστοιχο Σ. Θεοδωράκη). Οπότε να δούμε ποιος θα τα παρατήσει πρώτος. Όσο δεν υποχωρούμε, τόσο θα εντείνουν τη δράση τους. Και στη δράση τους πρέπει να αντιτάξουμε αντίδραση. Η στροφή προς Ρωσία και Κίνα είναι μία αντίδραση. Το να τους ξεκόψουμε ότι δεν πληρώνουμε τη δόση, είναι μια άλλη αντίδραση. Τι νομίζετε; ότι θα καθίσουν να βοηθάνε την επιστροφή των καθαρμάτων; (Σαμαράς, Βενιζέλος και ό,τι αυτοί αντιπροσωπεύουν). Θα δούνε ότι δεν συμφέρει και ότι είναι καλύτερα να αποδεχθούν το ΣΥΡΙΖΑ.
 ΠΕΡΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ
Μετά τον Τατσόπουλο, που πήδηξε τη μισή Αθήνα, μας προέκυψε κι άλλος άντρας με παντελόνια: ο..... Σαμαράς!!! Επειδή "όποιος είναι άντρας και πηδάει" δεν το διαλαλεί, έτσι ξέρω εγώ, έχω λοιπόν την άποψη,  ότι όποιοι το πολυδιαλαλούν είναι πισωγλέντηδες και λέγοντας, λέγοντας, νομίζουν ότι το κρύβουν.  
ΤΟ ΚΟΝΤΟνί ΣΤΟ ΠΛΑΤΙνί
Λέτε αδέρφια να ξεσκατίσει το ποδόσφαιρο ο Υπουργός Κοντονής; Κομμάτι δύσκολο, να δούμε.......
Αν ξέρει από επίθεση πρέπει να τους παίξει κυκλωτικά. Στα καράβια, στις κατασκευαστικές, στα κανάλια και στις ΠΑΕ. Να μην πάρουν ανάσα. Μόνο έτσι θα σκοράρουμε!
ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ! 
Αλέξη φτάνει η άμυνα.  Δεν μπαίνει έτσι γκόλ. Χρειάζεται επίθεση. Κάντο τώρα, τώρα που έχεις τον όχλο μαζί σου. Μετά θα είναι αργά για όλους............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου