Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Αποτοξίνωση χωρίς λαμόγια (;)

Το Καλοκαίρι επιστρέφουμε στα εδάφη που μεγαλώσαμε. Δεν έχουμε τηλεόραση κλέβουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ, όταν θέλουμε να ενημερώσουμε τη σελίδα μας και γενικά γυρνάμε λίγο στη φύση.

Ασχολούμαστε λοιπόν με τα λουλούδια, τα σύκα, τα σταφύλια και με τις γάτες. Πίνουμε τον πρωινό καφέ μας κάτω από τον παχύ ίσκιο της κληματαριάς και κολυμπάμε με τις ώρες.
Αλλά ποτέ δεν είσαι απολύτως καλά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε να δείτε λαμόγια στις διακοπές, πηγαίνετε στις κάθε είδους καλοκαιρινές εκδηλώσεις που τάχατες διοργανώνουν οι Δήμοι. Αν έχει κανένα διάσημο καλλιτέχνη, λανσάρονται τα καρχιμακικά κατάλοιπα στις πρώτες θέσεις και σου χαλάνε τη διάθεση. Οπότε εμείς τις αποφεύγουμε και έχουμε τη διάθεσή μας ήρεμη.
Κατά τα άλλα υπάρχει κατήφεια και οικονομική ανέχεια, αλλά εδώ στην επαρχία, τουλάχιστον δεν θα πεινάσουν. Έχουν τα κηπούλια τους και ανταλλάσσουν  φαγώσιμα.
τα λέμε.......   

2 σχόλια:

  1. Καλύτερη ασχολία από αυτή που κάνετε δεν υπάρχει. Να υποθέσω ότι πίνετε καμία ρακή και για μας που ψηνόμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τις εκδηλώσεις τις αποφεύγουμε διότι οι πολιτικοί μας αποπνέουν οσμή θερμαϊκού σε μέρες υψηλής ρύπανσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ μου, δεν βόλεψε να πιούμε στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων. Να είμαστε καλά με την επιστροφή μας να το βρέξουμε, (αν μας αφήσουν τα λαμόγια να ησυχάσουμε λίγο). Υπεύθυνος, βέβαια, είναι ο ασφαλιστής, που δεν πάει το χέρι του να ψηφίσει κανέναν άλλο. Να τον τιμωρήσουμε, παρόλο που αυτοτιμωρείται καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή