Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Νταβούτογλου - Ρεπούση - Κουβέλης ΕΠΕ

         Η κ. Ρεπούση έγινε ευρέως γνωστή διότι για το διωγμό, τις δολοφονίες και τον κατατρεγμό των Ελλήνων στην προβλήτα της Σμύρνης από τους Οθωμανούς Τούρκους,  βρήκε τη λέξη "συνωστισμός" για να το περιγράψει, ώστε να το μάθουν σωστά οι μαθητές του Δημοτικού. Όχι  τα τουρκόπουλα όπως θα περιμένατε, αλλά τα ελληνόπουλα. Έκανε και άλλα στη γραμμή που χαράζει για το μεγάλωμα του τουρκικού έθνους ο πολύς Νταβούτογλου, με τα μουσουλμανικά τόξα, υπό τις υποδείξεις της γνωστής κ. Δραγώνα και της Αννούλας  Διαμαντοπούλου.
         Η κ.Ρεπούση λοιπόν αποφάσισε να πολιτευτεί με την παράταξη του κ. Κουβέλη. Εκλέχθηκε βουλευτής στη νέα Βουλή. Και όταν ζητήθηκε από τους βουλευτές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αυτή σηκώθηκε επιδεικτικά και εξήλθε της αιθούσης. Διότι πιστεύει ότι δεν έγινε γενοκτονία.
         Επειδή  δεν πιστεύω ότι η κυρία είναι ιστορικός. Με τίποτα. Γιατί ένας μελετητής της ιστορίας αναδεικνύει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους φίλους της, τους Τούρκους. Όση διαστρέβλωση και να επιχειρηθεί αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένω από τον κ. Κουβέλη να τη διώξει από το κόμμα του.
         Είμαστε ένα έθνος ανάδελφο. Μας πολεμούν από παντού. Και εμείς οι "δημοκράτες" έχουμε τέτοια υποκείμενα να μας πολεμούν εκ των έσω. Φτάνει πιά! Δεν μπορούν τα χρήματα του Νταβούτογλου να χρηματοδοτούν " Έλληνες Βουλευτές"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου