Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Εκλογές 17 Ιούνη 2012.

          1)Το σύνθημα δόθηκε.
-Εδώ κινδυνεύει η Ελλάδα να περάσει σε "άλλα"  χέρια. Στα χέρια αυτών που για πολλές δεκαετίες με νύχια και με δόντια κρατάμε στο περιθώριο. Κι εσείς παιδιαρίζετε και κάθε αρχηγίσκος  τραβάει δική του ρότα;
Αμέσως οι μεγάλοι αντίπαλοι του Σαμαρά (Ντόρα, Μάνος, Καρατζαφέρης) σκιάχτηκαν. Άρχισαν οι συναντήσεις, οι συσκέψεις, το πάρε - δώσε και το θαύμα έγινε.Η Ντόρα επιστρέφει κατά κράτος, ο Μάνος θα κάνει το ίδιο,όπως και ο Τζήμερος μετά τις εκλογές.  Με τον Καρατζαφέρη που "αντιστέκεται" αποδίδει το σχέδιο μεμονωμένα:  επιστρέφουν ένας- ένας οι βουλευτές του.
Μετά τις εκλογές θα ενωθεί και το ΠΑΣΟΚ, όσο απέμεινε.
Αν δεν φτάνουν όλοι αυτοί, θα προστρέξει και ο Κουβέλης. Με τόσους πολλούς θα το θεωρήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και θα πετύχει, επιτέλους, το στόχο του.
Το ΚΚΕ θα εξακολουθήσει τη μοναχική πορεία του, επιτιθέμενο κατά του μεγαλύτερου εχθρού του, του ΣΥΡΙΖΑ.
        2)  Η Μέρκελ έδωσε το σύνθημα στους πελάτες της: Οι εκλογές θα είναι δημοψήφισμα.
 Ευρώ ή Δραχμή.
Το μήνυμα απεστάλη και καταχωρήθηκε στο θυμικό μας.
Έτσι θα ψηφίσουμε όλοι μας τους Σαμαροβενιζέλους και λοιπούς συνεταίρους, γιατί θέλουμε το ευρώ.
Και θα συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι τέλους.
-Με τα "δημόσια" μέχρι πρότινος αγαθά, πουλημένα σε ιδιώτες.
(Εσύ Θεσσαλονικιέ ψηφοφόρε του Σαμαρά, που ο ιδιώτης εργοδότης θα σου κατεβάσει το μισθό 50% και δεν θα υπάρχει νόμος να σε υποστηρίξει, που θα σου αυξάνει100% η ΣΟΥΕΖ ή όποιος άλλος ιδιώτης αγοράσει το νερό (ΕΥΑΘ)  και αν δεν το πληρώσεις θα σου το κόψει σε πέντε μέρες, το ίδιο η ΔΕΗ, που θα μείνεις χωρίς δημόσια νοσοκομεία και θα σε γδύνουν οι ιδιωτικές κλινικές, ή αν δεν έχεις θα πεθαίνεις  στα σοκάκια,  τι κάνεις  τότε φίλε μου; )
-Με τις μιζαδόρικες αναγκαστικές αγορές άχρηστων πολεμοφοδίων και οπλικών συστημάτων, ώστε να διαιωνίζεται το χρέος.
-Με τα προνόμια, τις ασυλίες και τις ατέλειες στο μεγάλο κεφάλαιο  και το άρπαγμα των μικροπεριουσιών, το ξεζούμισμα των μεροκαματιάρηδων και των αστών και μετά από όλα αυτά θα σου πουν "ήταν δύσκολη η διεθνής συγκυρία και θα οδηγηθούμε επ' ολίγον στη δραχμή" .
-Και αν τολμήσεις, μετά από αυτά να διαδηλώσεις θα σε σακατέψει ο μπάτσος, που τον υποστηρίζει ο νόμος και είναι πάνοπλος, σε αντίθεση με τον στρατό μας, και έχει δικαίωμα αποκλειστικό πάνω στη ζωή σου, την οικογένειά σου, την υγεία σου......
-Αν ζοριστούν για τους μνημονιακούς τα πράγματα, τα αφεντικά τους θα φωνάξουν  για βοήθεια τους άλλους πελάτες τους, τους  Τούρκους και θα δεις να αποβιβάζονται στα νησιά μας και στη Θράκη μας και τότε θα βάλεις για καλά το κεφάλι μέσα.
Γιατί οι ντόπιοι επιτηρητές των μνημονίων, δεν στέκονται προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου, ούτε δακρύζουν στη θωριά της Γαλανόλευκης, όπως εμείς, (το κεφάλαιο, όπως ξέρεις,  δεν έχει Πατρίδα).
        -Γιατί όλοι αυτοί φοβούνται μη περάσει η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Και μάχονται λυσσασμένα για να το επιτύχουν.
Έτσι μέχρι τις εκλογές θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά.
Το βαρύ πυροβολικό τους είναι η Τηλεόραση. Οι "δημοσιογράφοι" του MEGA και του ΣΚΑΙ  είναι στην πρώτη γραμμή κατασυκοφάντησης των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Η Στάη, ακόμα και η ... Κατσίμη, με τον υποβολέα της θα δράσει με μεγάλη επιτυχία και σε αυτές τις εκλογές.
Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πατριώτη. Και δεν έχουμε άλλο όπλο, παρά τις εκλογές. ( όχι για πολύ ακόμη, σε λίγο οι κυβερνήσεις θα διορίζονται). Στο παραβάν στις 17 Ιούνη, Σκέψου.
Το μέλλον σου, τα παιδιά σου, τη ζωή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου