Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Γύπες και τσακάλια πάνω από το πτώμα μας

 

Οι τέως βουλευτές ζητούν τα  αναδρομικά τους (τους!!!!!), κατά το νόμο που μαγείρεψαν και συνέδεσαν τις αμοιβές τους βουλευτές και δικαστές. Και πληρώνει ο λαός ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ.
Τώρα, αν βγουν αρνητικές αποφάσεις για τους βουλευτές, τότε χάνουν και τα αναδρομικά τους οι δικαστές.(Γιατί με την πίεση που γίνεται, πρέπει να βγάλουν αρνητική απόφαση οι δικαστές).  Και στην περίπτωση αυτή,  πρέπει να τα γυρίσουν πίσω, γιατί αυτοί τα βούτηξαν κιόλας, ενώ οι βουλευτές όχι. Και γίνονται πάμπλουτοι μέσα στην κρίση. Γιατί δεν μιλάμε για τα πεντοχίλιαρα που αμείβονται κάθε μήνα, αλλά για αναδρομικά με εξαψήφια νούμερα.
Και εσύ λαέ να αυτοκτονείς, να καταθλίβεσαι και να σου ανεβαίνει η πίεση γιατί δεν έχεις να πληρώσεις ούτε τα φάρμακα σου.
Αυτή είναι η "άλλη"  Ελλάδα που φροντίζει ΜΟΝΟ την  τσέπη της.


1 σχόλιο:

  1. Η προσπάθεια ταύτισης και παραλληλησμού της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της Ελλάδος και της Αργεντινής είναι κατά την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ τελείως ΛΑΘΟΣ ! Διότι το ουσιαστικό σαυτήν την διαδικασία, πέρα τα όμοια ανδρείκελα (Ελλάδα κ. Αργεντινή) που "κυβερνούσαν" βάση ΕΝΤΟΛΩΝ των ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και όχι των ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ότι η Ελλάδα ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ένα ΝΟΜΙΣΜΑ που ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΑΞΗ με ΤΟ DOLLAR και αντιστρόφως, πράγμα που δεν το είχε και δεν το έχει η Αργεντινή ! Εδώ είναι και η ουσιαστική διαφορά ! Γιαυτό τον λόγο τα γιατροσόβια της Αργεντινής δεν μπορούν να εφαρμοστούν καρμπών και στην Ελλάδα ! Διότι και επιπλέον στην Αργεντινή δεν υπήρξε εμφύλιος πόλεμος, τουναντίον εμείς είχαμε ΔΥΟ, και οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ κ. ΕΦΙΑΛΤΕΣ που μαζί με τα ΝΑΖΙ ΣΦΑΞΑΝ τον Ελληνικό Λαό και μετέπειτα με τους ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ξανά ΣΦΑΞΑΝ και ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΗΣΑΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, ΕΞΟΡΙΣΑΝ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ε! ΛΟΙΠΟΝ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"! ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ! ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ! ΟΠΩΣ Ο "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή