Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μετακινήσεις

Καλημέρα Σας

        Όποιος έρθει αυτή την  περίοδο στη Θεσσαλονίκη, θα νομίσει ότι ήρθε στην Πράγα λίγο μετά την κατάπνιξη της "Άνοιξης της Πράγας".
 Μπατσοκρατούμενη πόλη, για να μην ανοίξει η μύτη των ολιγαρχικών μας,κοπάδια μοτοσικλετιστών, σφηκοφωλιές ενστόλων και μυστικών σε όλη την πόλη...   Πόσων τα κεφάλια θα ανοίξουν και πόσα παιδάκια θα βρεθούν ξαφνικά "κάτοχοι" τσαντών με μολότοφ και άλλα συναφή, πόσοι από εμάς θα ταλαιπωρηθούμε με τους αποκλεισμένους δρόμους........ Και όλα αυτά, για να εκφωνήσει ο Πρωθυπουργός με τα άπταιστα "ελληνικά" του την βαρυσήμαντη ομιλία του. Εμείς τι σου φταίμε ρε φίλε και σε πληρώνουμε για να μας ταλαιπωρείς; Κάτσε στο πρωθυπουργικό μέγαρο και γράψε το σε βίντεο, να παιχτεί στις τηλεοράσεις. Ανέξοδο θα είναι και θα σου πω και Μπράβο.
        Μερικοί όμως το έπιασαν το νόημα και την "έκαναν" στο Λονδίνο, όπως μανθάνω. Καλά να περνάς Γιατρέ  μου, πιες και για μας καμιά χλιαρή μπύρα, και όταν επιστρέψεις με το καλό, θα φάμε την πατροπαράδοτη σαρδέλα!
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
   

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τη πρόταση για την ομιλία του μέσω βίντεο. Φτάσαμε Θεσσαλονίκη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Δυστυχώς δεν υπήρχε τρόπος να επιστρέψει ο ταξιδιώτης στο σπίτι του ούτε ταξί, ούτε μετρό, ούτε λεωφορείο. Ευτυχώς το μετρό στο Λονδίνο λειτουργούσε και έτσι μέσω της Picadilly line φτάσαμε έγκαιρα στο Terminal 1 του αεροδρομίου. Νοιώσαμε οτι επιστρέψαμε στη μιζέρια στη δυστυχία. Ας είναι καλά οι σωτήρες-φωστήρες που μας κυβερνούν. Χορήγηση σαρδέλλας άμεσα για βελτίωση ψυχολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή