Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Γιορτή της αγοράς στις 20 Σεπτεμβρίου με σούπερ-εκπτώσεις και εκδηλώσεις


Με στόχο τη στήριξη της αγοράς και την ανάδειξη του χώρου της Ελληνικής μόδας πραγματοποιείται εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου, στο πλαίσιο του Fashions Night Out, την παγκόσμια δράση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικούVogue, στην οποία για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει η Θεσσαλονίκη.
Τα έσοδα από την πώληση του συλλεκτικού T-shirt της VogueHellas και της συλλεκτικής τσάντας, που θα διατίθενται από τα συμμετέχοντα καταστήματα, θα δοθούν υπέρ του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».
Συγκεκριμένα, πάνω από σαράντα καταστήματα, πολυκαταστήματα, ατελιέ μόδας, designerstattoo stores, σχολές χορού, καλλιτέχνες και celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους που μαζί με κεντρικά καφέ και μπαρ, δημιουργούν μια ευχάριστη και δυναμική αγοραστική ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος προσφέρει μέσω του ThessBonus Card (www.thessbonus.gr) σημαντικές εκπτώσεις σε πάνω από 300 καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ/καφέ της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες στοwww.fashionsnightout.gr
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=111780

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου