Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Συνέπειες του κινήματος των Αγανακτισμένων: Εγκαταλείπει το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Κυρ. Μητσοτάκης!


Την απόφασή του να επιστρέψει το βουλευτικό του αυτοκίνητο και να παραιτηθεί των απολαβών του από τη συμμετοχή του σε Επιτροπές, ανακοίνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί κριτική στους υπόλοιπους βουλευτές λέγοντας ότι δεν φαίνεται διατεθειμένοι να πάρουν αποφάσεις, ώστε να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία.
Στην επιστολή του, καλεί τους συναδέλφους του να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις και προσθέτει ότι πλέον δεν θα κρύβεται πίσω από προτάσεις που δεν θα γίνονται δεκτές και μένουν στη θεωρία.
Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη:
"Πριν από ένα μήνα έθεσα ένα πλαίσιο λελογισμένης περιστολής των βουλευτικών προνομίων ως ελάχιστη απάντηση του Κοινοβουλίου στην πρωτοφανή κρίση που μαστίζει την χώρα μας.
Παρόλα αυτά το Κοινοβούλιο δεν φαίνεται διατεθειμένο να πάρει πραγματικά τολμηρές αποφάσεις που θα στείλουν ένα ξεκάθαρο θετικό μήνυμα στην κοινωνία. Τα μισόλογα και οι ψίθυροι το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν την δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στο πολιτικό σύστημα.
Πιστεύω ότι έχει φτάσει η στιγμή να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Προσωπικά δεν μου αρκεί να κρύβομαι πίσω από την κατάθεση προτάσεων που ενδεχομένως να μη γίνουν ποτέ αποδεκτές και να μείνουν στη θεωρία. Για το λόγο αυτό, με επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της Βουλής τον ενημέρωσα ότι από σήμερα:
-Επιστρέφω το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και
-Παραιτούμαι όλων των απολαβών μου από συμμετοχή μου σε Επιτροπές
Πέραν αυτών, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε το σύνολό των προτάσεων που κατέθεσα να μπουν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου και να αποκτήσουν πρακτικό περιεχόμενο".http://gr.yahoo.com/_ylt=AsonNXuxGigNDAoMImqCX6onl7x_/SIG=1384tpb9u/EXP=1310561713/**http%3A//news247.gr/ellada/politiki/egkataleipei_to_voyleytiko_aytokinhto.1184219.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου