Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Ποιος πολιτικός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας;Ποιος πολιτικός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας;

Οι σκεπτόμενοι ψήφισαν και απέδωσαν κατά τη γνώμη μου ορθά τις ευθύνες στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς  τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ας πω δύο λόγια μόνο:
Δύο είναι τα βασικά σημεία που μέτρησαν, κατά τη γνώμη μου, για την κρίση του κάθε πολιτικού από τον συμμετέχοντα στη δημοσκόπηση:
1) Η οικονομική κατάπτωση
2) Το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.
Ο Σημίτης με 379 ψήφους τα σκάτωσε και στα δύο: 
Μας έσπρωξε  στο κοινό νόμισμα, εν γνώση του ότι δεν ήταν έτοιμη η χώρα.
Στο τσούρμο του υπήρχαν  εγκληματίες που ρήμαξαν τον τόπο και εκείνος το γνώριζε. Θώπευσε και ενίσχυσε τον πράσινο συνδικαλισμό, που ρήμαξε και ρημάζει τη δημόσια περιουσία και επί των ημερών του έγιναν οι μεγαλύτερες σπατάλες από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  
Παραχώρησε την εθνική κυριαρχία μας στα ΙΜΙΑ και έμπασε την Τουρκία στα εδάφη μας.
Ενίσχυσε την τουρκοποίηση της Θράκης, η  οποία μας περιμένει στη γωνία.
Ο ΓΑΠ με 337 ψήφους συνέχισε την πολιτική του δασκάλου του:
Χρησιμοποίησε τα μέλη του ίδιου σημιτικού τσούρμου και αφού ξεγέλασε τους χαχόλους ψηφοφόρους του με το "λεφτά υπάρχουν", μετά   δήλωσε σε όλο τον κόσμο ότι έχουμε χρεοκοπήσει και αντί να κοιτάξει να βολέψει το εκ 53 δις έλλειμμα εκτός ΕΕ και ΔΝΤ, αυτός ήδη - πριν αρπάξει την εξουσία- μας είχε μπάσει στο ΔΝΤ και το έλλειμμα το εκτόξευσε στα σημερινά μεγέθη. Δεν πείραξε τους φίλους του τους φοροφυγάδες, με τους οποίους συνέτρωγε, αλλά έπεσε με μανία πάνω στους μικρομεσαίους και τους έχει αφανίσει.  
Παραδόθηκε άνευ όρων στους Αμερικανούς (βλ. αγωγό) και στους Τούρκους (βλ. Καστελόριζο) και επί των ημερών του οι Τούρκοι σουλατσάρουν μέχρι το Σούνιο, η Θράκη συνεχίζει να τουρκοποιείται........
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με 185 ψήφους έρχεται τρίτος στην κατάταξη.
Αυτός άνοιξε τους κρουνούς των χρημάτων της ΕΟΚ αποκλειστικά στα πράσινα πορτοφόλια. Δημιούργησε τα πράσινα τζάκια και άρχισε η εισβολή των τεμπέληδων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Αυτά πληρώνουμε σήμερα. 
Ο Κώστας Καραμανλής με 95 ψήφους,  διακρίθηκε από το φόβο και την ατολμία να  βάλει τάξη στα οικονομικά, αλλά τουλάχιστον στύλωσε τα πόδια στους Αμερικανούς και κοίταξε προς άλλες πλευρές. Αυτό νομίζω έλαβαν υπ' όψη  τους οι ψηφοφόροι.
Ο Μητσοτάκης με 8 μόλις ψήφους, δεν κυβέρνησε επί μακρόν ούτε χειροτέρευσε την εικόνα της χώρας. Πρέπει να μας εξηγήσουν αυτοί/ες που τον ψήφισαν, τους λόγους......... 
Επίσης καταγγέλλω ένα blog, που μου έκλεψε αυτή τη δημοσκόπηση, αφού άλλαξε λίγο τη διατύπωση, χωρίς να αναφερθεί στο ΗΟΜΟ. Είναι αλήτες οι άνθρωποι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου