Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Δώστε και κανένα φράγκο στους Μπάτσους, συνέχεια σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση!Προπηλακισμός του Γ. Πεταλωτή στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης
 Επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου με πέτρες, αυγά και γιαούρτια.
Επίθεση από ομάδα πολιτών δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής στην Αργυρούπολη όπου παραβρίσκεται σε εκδήλωση του τοπικού φορέα του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πεταλωτής μετέβαινε στο ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης όπου θα μιλούσε σε τοπική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, όταν ομάδα 50 ατόμων κινήθηκαν εναντίον τού κυβερνητικού εκπροσώπου και της συνοδείας του, προπηλακίζοντάς τον και πετώντας γιαούρτια, αυγά και πέτρες εναντίον του.
Αμέσως παρενέβη η αστυνομία που μετέφερε τον κ. Πεταλωτή στο ΚΑΠΗ, όπου ξεκίνησε κανονικά την ομιλία του προς τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.
Ωστόσο, οι διαμαρτυρόμενοι παρέμεναν έξω από το ΚΑΠΗ και συνέχιζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ περιφρουρούσαν το κτίριο. Έξω από το κτίριο βρίσκονταν, εκείνη την ώρα, περίπου 600-800 άτομα.
Τελικά, ο κ. Πεταλωτής, μετά την ομιλία του, αποχώρησε από το κτίριο χρησιμοποιώντας την πλαϊνή και όχι την κεντρική έξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε δύο προσαγωγές, ενώ μία κροτίδα - που έπεσε κατά τη διάρκεια που ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από το ΚΑΠΗ - τραυμάτισε μία γυναίκα στο πόδι.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου