Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Η σιωπή των κουκιών 2

               Μόνο μια συνείδηση κάμφθηκε και δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο. Ο Κουρουμπλής. Οι άλλοι όπως έγραφα και προ ημερών ( Η σιωπή των κουκιών )  σιώπησαν. Το βουλευτικό "τσούρμο" μάνες, πατέρες,γυναίκες, κόρες, γιοί κ.λ.π. διορισμένοι σε κάθε βουλευτή ως "επιστημονικοί σύμβουλοι", καθόρισαν το ΝΑΙ του εκπροσώπου τους στην ψηφοφορία. Να τα αρπάξουν τώρα αυτοί καλά, ώστε να έχουν, στην απόλυτη ένδεια που θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια. Να έχουν να τρώνε.
           Οι μπάτσοι, με στολή ή κουκούλα, έκαναν καλά τη δουλειά τους.  Παρέλαυναν  με τις μοτοσυκλέτες (που σε εμάς χρεώνουν τα άσκοπα γκαζώματα) κάνοντας το σχήμα της νίκης με τα χέρια τους. Μας νικήσαν άλλη μια φορά.
             Τα ΜΜΕ θρηνούσαν για  τους τραυματισμένους μπάτσους. Για τα σπασμένα κεφάλια και το τύλιγμα σε μια κόλλα χαρτί αθώων διαδηλωτών από την Αστυνομική Δικαιοσύνη, ούτε λέξη. Μου θυμίζει  την Παλαιστίνη. Ένας Ισραηλινός μπορεί να σκοτώσει σαράντα άοπλους Παλαιστίνιους, μεταξύ αυτών και παιδιά. Άν τραυματιστεί στο κεφάλι από καμιά πέτρα, η είδηση με τη φωτογραφία του, (θύμα δήθεν των τρομοκρατών!)  κάνει το γύρο του Κόσμου. Αυτά είναι τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης.
              Τελικά η ιστορία έχει δείξει ότι τα Συντάγματα καταργούνται από τους λεγόμενους Συνταγματολόγους.
Ο Όχλος είναι δυστυχώς ακόμη μαζί τους. Και είναι πολύς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου