Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Το τελευταίο αντίο ενός καρκινοπαθούς μπλόγκερ


Ένας μπλόγκερ από τον Καναδά συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους όταν ανέβασε στο προσωπικό του μπλογκ ένα μεταθανάτιο κείμενο που αποχαιρετούσε τη ζωή.
Ο Ντέρεκ Μίλερ από την Οτάβα του Καναδά, έγραφε σχεδόν καθημερινά στο ιστολόγιό του, http://www.penmachine.com, τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο Ντέρεκ ήταν συγγραφέας, διορθωτής, βιολόγος, φωτογράφος και ειδικός στους υπολογιστές. Προσβλήθηκε από καρκίνο και έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 41 ετών. Η τελευταία ανάρτηση του μπλογκ του είναι ένας συγκινητικός ύμνος στη ζωή, μία προσπάθεια του μπλόγκερ να πείσει τη γυναίκα και τις κόρες του να μην στεναχωριούνται και να συνεχίσουν να ζουν.
"Ο κόσμος είναι όμορφος, εκπληκτικός , θαυματουργός. Υπάρχουν πάντοτε πράγματα να ανακαλύψεις. Δεν μετανιώνω για τίποτε κι ελπίζω η οικογένειά μου να μπορέσει να πράξει ανάλογα" αναφέρει ο Μίλερ στην τελευταία του ανάρτηση.
Σύμφωνα με το Canadian Press, ο Μίλερ άρχισε να γράφει την "Τελευταία Ανάρτηση" τον Ιανουάριο κι έκανε μερικές διορθώσεις δύο μέρες πριν το θάνατό του, ενώ κανένας από την οικογένειά του δεν είχε διαβάσει το κείμενο μέχρι την μετά θάνατο δημοσίευσή του από τον καλύτερο του φίλο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, όταν αναρτήθηκε το τελευταίο του κείμενο, το ιστολόγιο του δέχθηκε 6.000 χτυπήματα το λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου