Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Μιχ. Τρεμόπουλος: Έχω καταθέσει λίστες με μειώσεις προστίμων από τον Ψωμιάδη


Πάγια τακτική του καθεστώτος που επέβαλε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ήταν η μείωση προστίμων, αναφέρει σε δήλωση του ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχ. Τρεμόπουλος.
Προσθέτει ακόμα ότι έχει καταθέσει λίστες με τις σχετικές εταιρείες ενώ τονίζει ότι υπάρχει πόρισμα των επιθεωρητών δημοσίας δίοικησης για μείωση 17 προστίμων σε όσους ρύπαιναν τη λίμνη Κορώνεια.

Η ανακοίνωση του έχει ως εξής:

«Όσα επί χρόνια μας έπνιγαν στο νομαρχιακό και το περιφερειακό συμβούλιο, φάνηκαν τώρα και στις τηλεοπτικές οθόνες από το κακέκτυπο του Ξανθόπουλου στην πολιτική: πλήρης περιφρόνηση στη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον, συστηματικές δήθεν «προσωπικές χάρες» με έξοδα της κοινωνίας, συκοφάντηση των αντιπάλων. Και βέβαια, η Νέα Δημοκρατία, που απαιτεί την πολιτική του ασυλία, ας διευκρινίσει αν στηρίζει και τις συκοφαντίες του εναντίον μου. Αντίθετα με τον δήθεν ανθρωπισμό του κ. Ψωμιάδη, δεν είναι η πρώτη φορά που μειώνει πρόστιμα. Ήταν η σταθερή πολιτική του καθεστώτος που επέβαλε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Έχω λίστες με εταιρείες τις οποίες έχω καταθέσει στους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης εδώ και καιρό. Υπάρχει μάλιστα πόρισμα των επιθεωρητών από τον περασμένο Μάιο, που ζητάει τη δίωξη του κ. Ψωμιάδη γιατί προέβη αυθαίρετα σε σημαντική μείωση του ύψους 17 προστίμων σε αυτούς που ρύπαιναν τη λίμνη Κορώνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου