Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικό υποβρύχιο στην Κωνσταντινούπολη!Ως αντίποινα στις τουρκικές προκλήσεις, - με τις συχνές "βολτίτσες" των πολεμικών πλοίων της γείτονος, στα χωρικά μας ύδατα, - δύναται να θεωρηθεί η αποστολή του ελληνικού υποβρυχίου "Παπαντρέας", το οποίο απέπλευσε χθες από τη Σούδα, κατευθύνθηκε στη Σμύρνη και από εκεί στα στενά των Δαρδανελίων, τα οποία διέπλευσε με θάρρος, έφτασε στο Βόσπορο, όπου αναδύθηκε και προσάραξε στον Κεράτιο Κόλπο έχοντας τα κανόνια του συμβολικά στραμμένα κατά του "Μπλέ  Τζαμιού" . Καθ' όλην τη διάρκεια του πλού, επαρακολουθείτο διακριτικώς υπό δύο τούρκικων κανονιοφόρων, οι οποίες εξέπεμπαν τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα.
 ...... Και μετά ξυπνήσαμε και πήγαμε στις δουλειές μας.......... Καραγκιόζηδες, έ παναθεματισμένοι Καραγκιόζηδες.........

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΟΚΟΣ ......Χ...........Ο9 Φεβρουαρίου 2011 - 10:20 μ.μ.

    Αυτός ο καπετάνιος τού υποβρυχίου Παπαντρέας είναι Έλληνας με αρχ.δ.α. Για πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι δεν είμαι μόνος. Αλλά ως πότε θα παίζουμε τις κουμπάρες. Εσείς μαριονέτες τι λέτε, αν έμπαινε κάποιος ληστής στο περιβόλι σας θα τον κυνηγούσατε. Εγώ πάντως θα τον καθάριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή