Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Ας τα πούμε χοντρά και απλά.

Τόσα χρόνια βλέπαμε τον "αδελφό" Καντάφι να ζει μεγαλοπρεπώς , αυτός και οι πρασινοφρουροί του, ξοδεύοντας σπάταλα την περιουσία του κράτους, ενώ οι μη πρασινοφρουροί, φυτοζωούσαν. Δέστε πόσα ξόδευαν και τι ζωή έκαναν τα παιδιά του, π.χ. σε διακοπές στη Μύκονο.
Οι δυτικές κυβερνήσεις - και η παπανδρεϊκή- τον είχαν στα όπα - όπα. Τόσο που σκέφτομαι ότι θα ζητήσει άσυλο στο Καστρί. Αλλά ας πάμε αλλού.
2.000 - 3.000 δολάρια πληρώνει μεροκάματα σε εκατό χιλιάδες  ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ από άλλα αραβικά και αφρικανικά κράτη, (και ουκρανούς) οι οποίοι σκορπίζουν το θάνατο στους ανθρώπους που έπαιρναν μεροκάματο 1 ευρώ. Με τα λεφτά τους, πληρώνει τους δολοφόνους τους.  Δεν υπάρχει πιο απάνθρωπο και φρικιαστικό πράγμα.
Εμείς ακόμα δεν  φτάσαμε στο επίπεδο αυτό. Είμαστε στη φάση που τα απόρρητα (ο κοινοβουλευτισμός  δεν έχει εισχωρήσει σε αυτά) κονδύλια (τα λεφτά μας)  επενδύονται σε αμερικάνικους εξοπλισμούς, συμβούλους, φονικά χημικά  και στρατιές "πληροφοριοδοτών" κακοποιών φυσικά, τους οποίους χρησιμοποιεί η αστυνομία παντοιοτρόπως. Τους βλέπουμε σε κάθε λαϊκή συγκέντρωση, που πρέπει να αμαυρωθεί και αμαυρώνεται κατ΄επάγγελμα. Τους βλέπουμε να τα σπάνε στα πανεπιστήμια για να βγαίνουν μετά "σοβαρές"  εφημερίδες του μεσαίου χώρου και να ρωτούν τους αναγνώστες: Θέλετε να καταργηθεί ή όχι το πανεπιστημιακό άσυλο;
Συμπέρασμα.
Κόψε το κεφάλι του φιδιού, όσο είναι καιρός. Μη ξεγελιέσαι από το σοσιαλιστικό προσωπείο του. Το φίδι παραμένει φίδι. Οι Λίβυοι το ένιωσαν καλά.
 Και κάτι για τη Σουδική Αραβία. Αμύθητα ποσά, εκτός της βασιλικής σπατάλης,  επενδύει σε όλο τον κόσμο για χρηματοδότηση των τζαμιών,  της  μαντήλας και της μπούρκας. Τους υπηκόους της τους έχει χεσμένους. Τώρα δήθεν, επειδή φοβούνται, θα δώσουν κάτι ψίχουλα.
Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου