Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση Παναγιωτακόπουλου στον Πάγκαλο

Οξύτατη επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, εξαπέλυσε η "Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ" του Γ. Παναγιωτακόπουλου, καλώντας τον πρωθυπουργό, «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται». 

«Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας. 

«Η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κ. Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει», προσθέτει σε ιδιαίτερα σκληρούς τόνους, και πως «η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες». 

«Ο υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους.

Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;».


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=49936948

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου