Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Ηρακλή

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Ηρακλή η σύλληψη 22 μελών της Αυτόνομης Θύρας 10 τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης. Οι φίλοι του Ηρακλή παραμένουν κρατούμενοι στο αστυνομικό μέγαρο και σήμερα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο κακουργήματα. Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία προς το αστυνομικό μέγαρο.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Ηρακλή η σύλληψη 22 μελών της Αυτόνομης Θύρας 10 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κατόπιν απρόκλητης επίθεσης που δέχτηκε ο σύνδεσμος από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι φίλοι του Ηρακλή παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο και σήμερα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο κακουργήματα (ληστεία... ενός κινητού τηλεφώνου, το οποίο βρέθηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία και απαγωγή ενός οπαδού του ΠΑΟΚ) και πέντε πλημμελήματα. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, οι φίλοι του Ηρακλή κράτησαν τον οπαδό του ΠΑΟΚ για να τον παραδώσουν στην αστυνομία, διότι συμμετείχε -όπως υποστηρίζουν- στην επίθεση.
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία προς το Αστυνομικό Μέγαρο (εκεί όπου κρατούνται οι 22 συλληφθέντες), αναβιώνοντας μέρες του περασμένου Ιουνίου ενώ το πρωί θα βρεθούν οπαδοί στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους 22 συλληφθέντες. Χιλιάδες φέιγ βολάν πετάχθηκαν στους δρόμους με το μήνυμα: "Λευτεριά στους 22 αδερφούς - Αδέρφια γερά είμαστε κοντά". Επίσης, συμβολική στάση έγινε επί της οδού Πολυτεχνείου, μπροστά από τα Δικαστήρια. Στο αστυνομικό Μέγαρο εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές, όταν μέσα από τα κελιά, οι 22 οπαδοί ανάψαν τους αναπτήρες του, ενώ το διπλανό γηπεδάκι πλημμύρισε από φίλους της ομάδας!
Στο πλευρό των φίλων του Ηρακλή, με επίσημες ανακοινώσεις τους, έχουν ταχθεί και οπαδοί άλλων ομάδων (Άρης, Πανιώνιος, Ατρόμητος), ενώ προκαλεί εντύπωση ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως σύλληψη από την ομάδα των οπαδών του ΠΑΟΚ που επιτέθηκε στον σύνδεσμο και νωρίτερα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, προκάλεσε φθορές σε άλλο σύνδεσμο οπαδών, ένα ζαχαροπλαστείο και σταθμευμένα αυτοκίνητα.


http://www.makthes.gr/news/sports/67252/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου