Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Ένας μόνο τίμησε το παντελόνι του

Εκτός Κ.Ο.  ΠΑΣΟΚ 

ο Ευάγγελος Παπαχρήστος

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 22:26
Τελευταία Ενημέρωση : 14/12/2010 22:49
Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του κόμματος Ευάγγελος Παπαχρήστος, μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ.
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Σημειώνεται ότι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο κ. Παπαχρήστος είχε χαρακτηρίσει «άδικο» το νομοσχέδιο, επικρίνοντας τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ότι «δίνουν την ευκαιρία, να αρθεί και η τελευταία άγκυρα που προστάτευε τους μισθούς από την κάθοδο».

1 σχόλιο:

  1. Τή σιμένη ΠΑΣΟΚ νά σάς πώ εγώ ο πασόκος πού τούς ψίφηζα απώ τότε πού είχα δικέομα ψήφου διλαδή από τό 1981 μέχρη καί τής τορινές βουλευτικές εκλογές.ΠΑΤΕΡΑ ΣΙΝΕΧΕΙΖΩ ΟΛΩΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Καλήτερα νά μού κοβώταν τό χέρι παρά πού ψίφησα αυτούς τούς ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ Εκφράζω τήν αγανάκτισήμου καί τρέπωμε πού είμε έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή