Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Υποκριτές, ε Υποκριτές. Άλλοι σαπίζουν στις φυλακές και σεις αλλού σφυράτε!

ΟΗΕ: «Τους τιμούμε, σήμερα, ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν εξήρε τους άνδρες και τις γυναίκες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν εξήρε σήμερα τους άνδρες και τις γυναίκες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
«Θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες αγωνίζονται να προστατέψουν τα δικαιώματα τους και τα δικαιώματα των άλλων, αποφασισμένοι να κάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα μια πραγματικότητα για όλους», δήλωσε ο Μπαν μιλώντας σήμερα με την ευκαιρία της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, και ανανέωσε την υποστήριξη του στην Παγκόσμια Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
«Τους τιμούμε, σήμερα, ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε αυτούς αφιερώνουμε την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», τόνισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.
«Στο παρελθόν, πάντα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, ιδιωτικά ή δημόσια, για να προστατέψω τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να διασφαλίσω την απελευθέρωση αυτών που κρατούνται αδίκως, να εκφράσω την ανησυχία και το ενδιαφέρον για αυτούς που μένουν σιωπηλοί και τους έχουν στερήσει τα βασικά τους δικαιώματα», κατέληξε ο Μπαν.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου