Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Διαφωνία Βουλευτών

       Μερικοί "διαφώνησαν μεμονωμένα"
       Όλοι     "ψήφισαν συντεταγμένα"
       Ό,τι δηλαδή συμβαίνει και με τους ψηφοφόρους, στις εκλογές! Μην έχει κανείς παράπονο.
       Ούτε απορία.
        Στο μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη τρομαχτικός πόλεμος κατά της μεσαίας τάξης,  η οποία σε λίγο θα αναφέρεται μόνο στα πανεπιστημιακά εγχειρίδια πολιτικής οικονομίας, ως ιστορικό φαινόμενο της βιομηχανικής εποχής.
        Οι χρωματιστές παρέες  που κυβερνούν, με εντατικούς  ρυθμούς γεμίζουν τη χώρα νεόπτωχους, με το να επεμβαίνουν στους μισθούς και τις συντάξεις, να καταργούν τις κοινωνικές παροχές και από την άλλη να αφήνουν ασύδοτες τις εταιρίες (ιδιωτικές-κρατικές) να αυξάνουν τις τιμές των βασικών προϊόντων  και υπηρεσιών.
          Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ έχουν μετατρέψει τους ανθρώπους σε ΖΟΜΠΙ και όσοι δεν είναι ΖΟΜΠΙ και  θέλουν να αντιδράσουν, σακατεύονται από τους  μπάτσους. Οι υπόλοιποι, που φοβούνται, παθαίνουν μελαγχολία και αποσύρονται ήσυχα.
Θα τα ξαναπούμε........

3 σχόλια:

 1. Kαταργήθηκε η δημοκρατία.Αυτό που συμβαίνει είναι αλγεινό φασιστικό μονόπρακτο των διεφθαρμένων που έχουν γαντζωθεί στην εξουσία και βασανίζουν έναν ολόκληρο λαό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο κύριε. Μέσα σε λίγες φράσεις αποτύπωσες τη σημερινή κατάσταση με απόλυτη περιγραφή. Λείπει η διέξοδος, αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού ρε καημένοι εμείς τους ψηφίασαμε, τώρα τους βρίζουμε και την ημέρα των εκλογών τρέχουμε για να τους δώσουμε άλλη μία ευκαιρία όπως μάθαμε να δικαιολογούμασθε.
  Ωσ πότε?Ολοι αυτοοί βέβαια αγαπητέ ανώνυμε κρύβονται πίσω απο μπλέ, πράσινους κόκκινους και τελευταία πολύχρωμους χρωματισμούς με μπόλικο πορτοκαλί. Τελευταία είναι πολύ στην μόδα στην χώρα αυτή που ζούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή