Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Kaputt o Μίκαελ Όφερ

Άκουσον άκουσον! Την παραίτησή του υπέβαλε ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μετά από σκληρή επίπληξη που δέχθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, διότι δεν είχε διανείμει ενημερωτικό υλικό στους δημοσιογράφους!
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας να επιπλήττει έντονα τον εκπρόσωπό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο γιατί δεν είχε μοιράσει στους δημοσιογράφους τα απαραίτητα στοιχεία. «Είπα 20 λεπτά πριν ότι θα ήταν καλό να μοιραστούν τα στοιχεία» δήλωσε ο Σόιμπλε στον Μίκαελ Όφερ μπροστά στους δημοσιογράφους. «Σταματήστε να μιλάτε κύριε Όφερ και ασχοληθείτε με το να δώσετε τα στοιχεία» ήταν η επόμενη κουβέντα του Σόιμπλε στον συνεργάτη του. Στη συνέχεια ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας τον Μίκαελ Όφερ να στέκεται αμήχανα μπροστά στους δημοσιογράφους. «Φεύγω από αυτή τη συνέντευξη Τύπου μέχρι να μοιράσετε τα στοιχεία» δήλωσε.
Το βίντεο για το «κατσάδιασμα» του Σόιμπλε στον Μίκαελ Όφερ και την αποχώρηση του υπουργού από τη συνέντευξη έγινε επιτυχία στο Διαδίκτυο μετρώντας περισσότερα από 500.000 «κλικ».
Μετά το περιστατικό ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε στην Bild ότι «πιθανώς υπερέβαλε», ωστόσο η παραίτηση του Μίκαελ Όφερ έγινε δεκτή. Έτσι είναι παιδιά μου η γερμανική πειθαρχεία…Κι όποιος δεν συμμορφώνεται, απομακρύνεται!
TO ΠΟΝΤΙΚΙ
Αυτά και άλλα βλέπω και συγκρίνω με τα αποδιαλέγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου