Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

γυμνές δηλώσεις.........

Ν.Δ.: Δριμεία κριτική στον προϋπολογισμό «που ζητάει από τους πολίτες μεγάλες θυσίες, χωρίς να εξασφαλίζει ότι αυτές θα πιάσουν τόπο», έκανε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλος. «Ο προϋπολογισμός δεν δίνει αναπτυξιακή διέξοδο στην οικονομία, δεν πολεμάει την ύφεση».


-Να μη σας ξέραμε, να τα πιστεύαμε!

ΚΚΕ: Σε προϋπολογισμό «άγριας ληστείας» αναφέρθηκε το ΚΚΕ. «Η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θίγει τους μισθούς και τις συντάξεις. Με τις νέες αυξήσεις στον ΦΠΑ, στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, στη ΔΕΗ και στα εισιτήρια, με την περαίωση, οδηγούν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα στην απόγνωση».

-μπρρρ....... Καλά που δεν είστε στην Εξουσία! (Εκεί θα βλέπαμε, εμείς οι υπόλοιποι, απόγνωση)ΣΥΝ: Οπως αναφέρει ο ΣΥΝ, πρόκειται για έναν προϋπολογισμό κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους και βαθέματος της ύφεσης, που «είναι σχεδιασμένος με βάση τους πιο απροκάλυπτα ταξικούς όρους».

-Ξέρετε εσείς από κατεδάφιση κόμματος!

ΔΗ.ΑΡ.: «Πρόκειται για ένα δυσβάστακτο προϋπολογισμό, χωρίς αναπτυξιακή προοπτική, όπου και πάλι τα βάρη του, τα συνολικά μέτρα ύψους 14 δισ. ευρώ, θα κληθούν να τα υποστούν τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα», σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά.

-Και σείς θα κληθείτε να τον ψηφήσετε, ως συνεταιράκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου