Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Παράνομες οι εκλογές, αν δεν εκλεγούν οι πασόκοι!

.......... Χωρίς να προσδιορίσει το ύψος του εκλογικού πήχυ του κυβερνώντος κόμματος για την ανάδειξη των δημάρχων και των περιφερειαρχών, που εν πολλοίς θα κρίνει και την υλοποίηση της πρόθεσης του Γ. Παπανδρέου να προσφύγει πρόωρα σε εθνικές εκλογές, ο Γ. Πεταλωτής σημείωσε: "Αν θα διαπιστώσουμε με τις εκλογές ότι υπάρχει νομιμοποίηση επιλογών που δεν έχουν σχέση με την ιδεολογία ή δεν ήταν προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να υπάρξει επανανομιμοποίηση".
Επανέλαβε, δε, πως στις "7 Νοεμβρίου αναμετρώνται το παλιό με το νέο ,η συντήρηση και η οπισθοδρόμηση με την πρόοδο και επισήμανε εκ νέου ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην πάει σε πρόωρες εκλογές, καθώς έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία".
Πρόσθεσε, ωστόσο, με νόημα ότι "οι κάλπες της 7ης Νοεμβρίου είναι ευκαιρία να επανεκτιμηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την κυβέρνηση".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Πολλά μιαμια και μανιαμουνιές γύρω- γύρω από τα αποτελέσματα των εκλογών, όπου προσδοκούν το πολύ χρήμα του Καλλικράτη και γι αυτό γίνεται η φασαρία. Λοιπόν, εγώ κατάλαβα ότι αν δεν εκλεγούν οι πασόκοι, τότε όλα είναι στον αέρα. Αν όμως εκλεγούν σε ικανοποιητικό βαθμό, τότε δεν χρειάζονται επανανομιμοποίηση (άκου οι ούστηδες, λέξεις που μοστράρουν, πρέπει να έχουν ολόκληρο επιτελείο που τους προμηθεύει τόσες σημαντικές; λέξεις!) Άρα είναι νόμιμες, εφόσον εκλεγούν τα λαμόγια τους! Διοτι  οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων δεν έχουν σχέση με την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Είναι οπισθοδρομικοί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου