Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Δημαράς: «Ως πότε θα εκβιάζουν τον κόσμο με ψευτοδιλήμματα;»

Κεντρική ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη, στο Περιστέρι.

Την ταυτότητα του συνδυασμού του ανέπτυξε στην κεντρική ομιλία του σήμερα το βράδυ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Περιστέρι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Δημαράς.
Ειδικότερα, ο κ. Δημαράς τόνισε πως δεν στηρίζεται από κανέναν κόμμα, αλλά έχει σύμμαχους μόνο τους πολίτες. Καταφέρθηκε κατά των κομμάτων που «παίρνουν από το χέρι τους υποψήφιους και τους περιφέρουν», κομμάτων που εκβιάζουν την κοινωνία, όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Ως πότε θα εκβιάζουν τον κόσμο με ψευτοδιλήμματα; Ως πότε θα ρίχνουν λάσπη;», αναρωτήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που του γίνεται και πως το μόνο που λένε για αυτόν είναι πως είναι καλό παιδί: «Ισχυρίζονται ότι το μόνο που έχω να καταθέσω είναι το συμπαθητικό μου προφίλ. Ότι είμαι απλά ένα «καλό παιδί. Τους απαντώ ότι τόσα χρόνια κρίνομαι από τους πολίτες σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις και κερδίζω την εμπιστοσύνη τους. Και όλοι ξέρουν ότι οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία καλοσύνης», απάντησε.
Ο συνδυασμός του, «Άρμα Πολιτών», είπε ο κ. Δημαράς, θα διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αττικής: «Δεν αγωνιζόμαστε - δήλωσε - για να χρωματίσουμε κομματικά τον χάρτη το βράδυ των εκλογών. Για αυτό αγωνιούν άλλοι».
Μεγάλη έκταση στην ομιλία του έδωσε στο ότι - όπως είπε - δέχεται «πόλεμο λάσπης διαφόρων, που προσπαθούν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου. Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες που τους έχουν γυρίσει την πλάτη, όμως με ψέματα, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με εκβιασμούς. Κάνουν τα πάντα να μας σταματήσουν. Αλλά όσα κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να αλλοιώσουν τη βούληση των πολιτών».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου