Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Μουσείο για τον Αραφάτ θα χτίσουν οι Παλαιστίνιοι

Στην κατασκευή μουσείου εις μνήμην του Γιάσερ Αραφάτ θα προχωρήσει η Παλαιστινιακή Αρχή. Όπως ανακοίνωσε ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Σαλάμ Φαγιάντ η κυβέρνηση ενέκρινε για το λόγο αυτό κονδύλι ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.


"Με την ευκαιρία της επετείου από το θάνατο του προέδρου Αραφάτ, η κυβέρνηση ενέκρινε έναν προϋπολογισμό ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για να ολοκληρώσει την κατασκευή του μουσείου του προέδρου Αραφάτ στην περιοχή της έδρας του στη Ραμάλα στη Δυτική Όχθη όπου αναπαύεται", ανακοίνωσε η Παλαιστινιακή Αρχή.

Να που πάνε τα λεφτά της Ευρωπαικής ένωσης και μετά οι παλαιστίνιοι κλάιγονται που δεν έχουν ψωμί και πεθαίνουν από την πείνα. Δεν έχουν φάρμακα, δεν έχουν νοσοκομεία, δεν έχουν είδη πρώτης ανάγκης και έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος, με κόστος ζωών, να τους βοηθήσει κι αυτοί πετούν τα λεφτά σε μουσεία.  Γιατί δεν ζητούν από τη χήρα του Αραφάτ τα λεφτά που κράτησε να φτιάξουν 80 μουσεία, μόνο σπαταλούν ασύστολα τα ξένα λεφτά; Ας μάθουν οι  ευρωπαίοι  να εξετάζουν, πού δίνουν τις επιχορηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου