Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Πικρός καφές για τον Π. Καμμένο στην Ικαρία

Αντιμέτωπος με την οργή στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός του βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το βράδυ στο λιμάνι της Ικαρίας. Νησί που ο βουλευτής γνωρίζει καλά λόγω της καταγωγής της συζύγου του. Ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι νεοδημοκράτες ανάγκασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κ. Καμμένο να φυγαδευτεί ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.

Αιτία της διένεξης, είναι ότι οι τρεις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στο νησί, στηρίζουν τον Χρ. Σταυρινάδη για υποψήφιο δήμαρχο Ικαρίας, από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ από τον οποίο άλλωστε και προέρχεται. Ο κ. Καμμένος, εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου του ΚΚΕ Στ. Σταμούλου, με βασικό επιχείρημα ότι αυτό που προέχει είναι να εκφραστεί το αντιμνημονιακό μέτωπο. Άλλωστε, η Ικαρία, ανήκει στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου όπου η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχη τον Π. Βογιατζή και γι αυτό χρειάζεται και τις ψήφους του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Καμμένος στη συνέχεια πήγε σε καφενείο άλλης περιοχής του νησιού όπου και εκεί είχε εντονότατο διάλογο με νεοδημοκράτες οι οποίοι του ζήτησαν, όχι και τόσο κομψά, να πάψει να ασχολείται με τοπικά θέματα.

Πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο Π. Καμμένος, επισκέφθηκε την Ικαρία με δική του πρωτοβουλία, και δεν επρόκειτο για επίσημη κομματική αποστολή.Α.Ν.Γ/ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 
Μπάχαλο στην ικαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου