Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ επιτέλους μίλησε!

«Μίλησε»…ο Καραμανλής


«Έσπασε» την σιωπή του ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και είπε κατά τη διάρκεια της κατ' ιδίαν συνάντησης που είχε με εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Παράλληλα φέρεται να έκανε αυτοκριτική, καθώς, όπως ανέφεραν αυτήκοοι μάρτυρες, αναγνώρισε ότι δεν προχώρησε τόσο γρήγορα όσο έπρεπε τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εμπόρων που ήταν παρόντες στη συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση της οικονομίας.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Βασίλης Κορκίδης, ο πρώην πρωθυπουργός τούς ανέφερε ότι σε ερώτηση των συνομιλητών του για το πότε θα βγει ο ίδιος να μιλήσει, ο Κ. Καραμανλής απάντησε πως «είναι ακόμη νωρίς».
Για τη ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι θα βρει τον δρόμο της, ενώ για τον δικό του ρόλο παρατήρησε ότι «για μένα αυτό το βιβλίο έχει κλείσει. Αγαπώ το κόμμα μου και την πατρίδα μου και επ' ουδενί δεν θέλω να δώσω την εικόνα ότι υπονομεύω τον νέο αρχηγό».
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου