Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Επικίνδυνοι ιοί

Αυτές τις προεκλογικές μέρες εμφανίστηκαν οι γόνοι, οι υιοί των πολιτικών, οι οποίοι παίρνουν τη σκυτάλη από τους αποχωρούντες πατεράδες τους οδεύοντες στην έτοιμη λεωφόρο της πολιτικής.


Το «ατού» τους είναι η ηλικία. Όλοι προβάλουν το «νέος» στην πολιτική.

Βλέπω τα βιογραφικά τους. Απόφοιτοι ακριβών κολεγίων. Aπό τα είκοσι τους είναι μέλη σε επιτροπές του Κράτους, του Δήμου, της Νομαρχίας. Πολυταξιδεμένοι, ένεκα της θέσης τους,και  όλοι έχουν να επιδείξουν συμμετοχή σε εθελοντισμούς και σε ΜΚΟ περιβαλλοντολογικές, ώστε να είναι ΙΝ. Είναι αθλητές του στίβου, ως επί το πλείστον, με παράθεση βραβεύσεων και φωτογραφιών. Φωτογραφίες έχουν απαραιτήτως και με τον Πανοσιολογιότατο, ώστε να καλυφθεί και αυτό το κενό της θρησκοληψίας.

Αυτοί είναι οι «ιοί» που αενάως γεννάει το σύστημα και κατατρώνε τις ζωές των εκατομμυρίων παιδιών, που γεννιούνται χωρίς να έχουν την παραμικρή ελπίδα να τους δοθεί κάτι από το σύστημα. Αλλά από τη γέννησή τους είναι σκλαβωμένα σ’ αυτούς του υιούς που οι πολιτικοί- πατεράδες τους έχουν χώσει μέσα στο φαγητό. Στο πολύ φαγητό, που προμηθεύουμε το σύστημα για να τρώνε αυτοί και να μένουμε - αενάως - νηστικοί εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου