Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

δηλώσεις Καρατζαφέρη

Ανησυχεί ο Γ.Καρατζαφέρης ότι η Τουρκία θα επισκιάσει τις υπόλοιπες γειτονικές χώρες στην ευρύτερη περιοχή και κάνει λόγο για «σόου» που στήθηκε από το ίδρυμα Παπανδρέου με πρόσχημα την Κλιματική Αλλαγή για να έλθει ο Ερντογάν στην Αθήνα.

Μιλώντας στον ANT1 εκτίμησε «ότι είναι ένα σχέδιο βάση του οποίου η Τουρκία εξελίσσεται και αναδεικνύεται σε υπερδύναμη της ευρύτερης περιοχής και όλες οι άλλες γειτονικές χώρες θα καταστούν δορυφόροι της. Εγώ αυτό το αρνούμαι και θα το πολεμήσω».

«Έχω μια τεράστια αγωνία, ανησυχώ, τολμώ και το λέω ευθέως», πρόσθεσε και εκτίμησε ότι «ούτε το μέγεθος του Έλληνα πρωθυπουργού φτάνει το μέγεθος του Τούρκου, ούτε ο κ. Δρούτσας φτάνει το αντίστοιχο μέγεθος του κ. Νταβούτογλου».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου με την πολιτική που ακολουθεί πατάει σε δύο βάρκες.
«Η ρήξη μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ διαρκώς μεγαλώνει. Αυτό που κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι τρελό. Ήταν πολύ κακός και πρόχειρος ο χειρισμός για να έλθουν ταυτόχρονα εδώ ο Ερντογάν και ο Νετανάχιου. Δεν είχε υπάρξει καμιά προσυμφωνία γι’ αυτό και είχαμε αυτή την αποτυχία», ανέφερε σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή του Ισραηλινού Πρωθυπουργού στη διάσκεψη."ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου