Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

......... ευτυχώς υπα΄ρχουν μερικοί πολιτικοί που ντρέπονται για την κατάντια που προκάλεσαν......

Αν. Λοβέρδος: Ντράπηκα μιλώντας με τους ομολόγους μου


Ντροπή δήλωσε ότι αισθάνθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπουργούς Υγείας των υπολοίπων μελών του ΟΟΣΑ, στο πλαίσιο διυπουργικής σύσκεψης του οργανισμού, στο Παρίσι. Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός είπε ότι η Ελλάδα συζητά ακόμη για θέματα, όπως η μηχανοργάνωση, τα οποία τα υπόλοιπα ανεπτυγμένα κράτη έχουν λύσει εδώ και 20 χρόνια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν είπε κουβέντα στους ομολόγους του για το στόχο που έχει τεθεί από το υπουργείο για το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα, επειδή συνεργάτες του που έχουν πολύχρονη εμπειρία από τον ΟΟΣΑ τον προειδοποίησαν πως θα τον καγχάσει όλο το προσωπικό του οργανισμού.

Ο Αν. Λοβέρδος πρόσθεσε, πάντως, ότι δεν τον ενδιαφέρει η κριτική για το παρελθόν αλλά τον απασχολεί η φυγή προς το μέλλον. Παραδέχτηκε ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μοιράζονται την ευθύνη για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας.
Υποσχέθηκε ότι στην περίπτωση που περάσουν ως το Μάρτιο οι αλλαγές που επεξεργάζεται θα έχουν μπει οι βάσεις για τη εξυγίανση του συστήματος.
"ENET.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου