Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση της αμερικανικής ΚΡΑΤΙΚΗΣ τρομοκρατίας στον Μάρτιν Μπράουτον

Δεν πέρασαν δύο μέρες και οι Αμερικανοί επανέφεραν στην τάξη τον πρόεδρο της  British Airways

Σε επιφυλακή ΗΠΑ - Βρετανία μετά την τρομοκρατική απειλή


http://homius.blogspot.com/2010/10/blog-post_1399.html

Προσέξτε το κείμενο
της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στις ΗΠΑ και τη Βρετανία μετά τον εντοπισμό εκρηκτικών στα δύο πακέτα που κατασχέθηκαν σε Ντουμπάι και Λονδίνο με προορισμό δυο εβραϊκούς τόπους λατρείας στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Τζον Μπρέναν, δήλωσε οι ΗΠΑ παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ επεσήμανε οι πληροφορίες που βοήθησαν στην εξουδετέρωση της απειλής προήλθαν από τη Σαουδική Αραβία.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευγνωμονούν το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας για τη βοήθειά τους στην αξιοποίηση πληροφοριών που βοήθησαν να τονιστεί η αμεσότητα της απειλής που προερχόταν από την Υεμένη», ανέφερε.
Στη Βρετανία, συνήλθε χθες η κυβερνητική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων, ενώ η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Τερέζα Μέι ενημέρωσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζάνετ Ναπολιτάνο για τις εξελίξεις.Ομπάμα: Aξιόπιστη τρομοκρατική απειλή

Για αξιόπιστη τρομοκρατική απειλή έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαβεβαιώνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να «εξολοθρεύσουν» την Αλ Κάιντα της Υεμένης.
«Θέλω να ενημερώσω τους Αμερικανούς για μία αξιόπιστη τρομοκρατική απειλή στη χώρα μας», δήλωσε, γνωστοποιώντας ότι «μία λεπτομερής εξέταση των πακέτων αυτών δείχνει πως περιέχουν προφανώς εκρηκτικά».
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος είχε λάβει σήμα συναγερμού από το βράδυ της Πέμπτης, διαβεβαίωσε πως έδωσε εντολή σε όλες τις δυνάμεις της αστυνομίας και των υπηρεσιών πληροφοριών να κινητοποιηθούν για να προστατέψουν τον πληθυσμό από μία επίθεση.
Τα μέτρα αυτά οδήγησαν στην έρευνα δύο εμπορευματικών αεροσκαφών της εταιρςίας UPS στη Φιλαδέλφεια και το Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή, διευκρίνισε.

Αποφασισμένη να πολεμήσει την τρομοκρατία η Υεμένη

Την απόφασή της να συνεχίσει τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας επανέλαβε η Υεμένη μια ημέρα μετά τον εντοπισμό ύποπτων πακέτων προερχομένων από τη χώρα με προορισμό δυο εβραϊκούς τόπους λατρείας στο Σικάγο των ΗΠΑ.
«Η Υεμένη θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα», δήλωσε επίσημος εκπρόσωπος στη Σαναά.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της χώρας Saba, ο εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η απόφαση αυτή της Υεμένης δικαιολογείται από το γεγονός ότι «η τρομοκρατία είναι ένας κίνδυνος που απειλεί όλο τον κόσμο».
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας διενεργούν έρευνα για τα ύποπτα πακέτα.
«Η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Βρετανίας και των ΗΠΑ και τα αποτελέσματα θ΄ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω», πρόσθεσε.

Βλέπετε πως  συνταίριαξαν όλες  τις κρίσιμες λέξεις;
Φίλε  ΜΑΡΤΙΝ, κάτσε στα αυγά σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου