Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: Μας δικαιώνει ο Γιούνκερ

Δικαίωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας διέκρινε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στο περιεχόμενο των δηλώσεων του προέδρου τοu eurogroup.
Στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς σημειώνει:

«Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κ. Γιούγκερ, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί αυτό έβλαπτε τις εξαγωγές της Γαλλίας και της Γερμανίας, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω.
Ότι:

1)Εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981. Αυτό που θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.
2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να «βάλουν πλάτη» και όχι το ΔΝΤ.
3) Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος.
Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».  "ΕΘΝΟΣ"

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
Στην επιβάρυνση της χώρας με δυσβάστακτα δάνεια, υπάρχει ο Δανειστής και ο Δανειζόμενος, αυτός ο "έλληνας" που με την υπογραφή του κάθε φορά, υποθήκευε όλο και περισσότερο τη Χώρα. Τα ποσά που έπαιρνε στο χέρι ο πρασινογάλανος πολιτικός τα μοίραζε στον εαυτό του, στους άλλους πολιτικούς και στους πολιτικούς φίλους των δυό καταραμένων κομμάτων που μας ρουφούν το αίμα. Λοιπόν Σαμαρά, εσύ υπήρξες χωμένος στα σκατά πολλές δεκαετίες. Συνέβαλες με το παραπάνω στους δανεισμούς και στις μοιρασιές αυτές. Τώρα νομίζεις ότι ξεχάσαμε τα δικά σου και το παίζεις τιμητής; Περιμένατε το Γερμανό να τα βγάλει στη φόρα για να νιαουρίζετε εκ του ασφαλούς, αφού ο μαλάκας ο όχλος σας πιστεύει και σας ψηφίζει και θα σας ψηφίζει και έχετε μια σιγουριά να κοπανάτε κάθε είδους μαλακία........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου