Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Πυρά Γ.Ζορμπά κατά αρχών και κυβερνήσεων

Στις αρχές φαίνεται να επιρρίπτει τις ευθύνες ο Γιώργος Ζορμπάς, πρώην πρόεδρος της επιτροπής για την καταπολέμηση βρώμικου χρήματος, κάνοντας λόγο για απραξία και αδιαφορία στο ζήτημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο κ. Ζορμπάς σχολίασε την «έλλειψη διαφάνειας στις συναλλαγές στους ΟΤΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία και στα νοσοκομεία με σπατάλη του δημοσίου χρήματος μέσω των προμηθειών».
Παράλληλα έριξε τα πυρά του και προς το σύνολο των κυβερνήσεων διατεινόμενος κατά της περαίωση φορολογικών υποθέσεων τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, καθώς και την αμνήστευση φορολογικών αδικημάτων.

Μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ σε υποθέσεις διαφθοράς στον ιατρικό χώρο ο επικεφαλής Γιάννης Καπελέρης αποκαλύπτει έλλειμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε του ελληνικού δημοσίου. Η οικονομική αυτή ζημιά όπως υποστηρίζει φαίνεται να έχει προκληθεί από προμηθείς σκευασμάτων, εμφυτευμάτων και βηματοδοτών σε συνεργασία με γιατρούς του δημοσίου και υπαλλήλους του κράτους.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου