Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Δεν έχουν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ να τους κυβερνούν!

Προς οικουμενική κυβέρνηση η Ιρλανδία κατά της οικονομικής κρίσης


Διαβουλεύσεις ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά κόμματα στη βουλή, με θέμα την οικονομική πολιτική μέσα στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα.
Γραπτή πρόσκληση στις ηγεσίες όλων των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων απηύθυνε, σήμερα, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Μπράιαν Κόουεν, ζητώντας τους να ανταλλαγούν απόψεις με θέμα την ακολουθητέα οικονομική πολιτική - εν μέσω της κρίσης που πλήττει τη χώρα. «Ο στόχος μας είναι να διαπιστωθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση» στα οικονομικά ζητήματα, ανέφερε το Πρωθυπουργικό Γραφείο.
Η Ιρλανδία πρόκειται ακριβώς λόγω της κρίσης στην οικονομία της, που την πλήττει δεινά, να καταρτίσει από φέτος έναν 4ετή (τετραετή) κρατικό προϋπολογισμό.
Στα ΜΜΕ ακούγεται και γράφεται ότι, στο ορατό μέλλον, μπορεί να κυβερνάται η Ιρλανδία από μία πολυκομματική «κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας». Πράγματι, ένα μικρό σε δύναμη κόμμα, που ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό, εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση, με την οποία τόνισε ότι «η αντιπολίτευση, ούτως ή άλλως, λόγω της κρίσιμης περίστασης, θα πρέπει στο οικονομικό πεδίο να παράσχει την κοινοβουλευτική στήριξή της την κυβέρνηση».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Εχουμε τόσους πολλούς καραγκιόζηδες όπως τους ονομάζεις που μπορούμε και να εξάγουμε και να πουλήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Χάρη καβουρομάχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή