Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

"Μπορεί να μην είναι στο μέλλον πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ ή πρωθυπουργός, αλλά να είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας", δήλωσε για τον Κ.Καραμανλή, ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Βήμα", ανέφερε πως θεωρεί ότι «το πρόσημο της ιστορίας θα είναι θετικό μπροστά στον Κώστα Καραμανλή γιατί νομίζω ότι τα πεντέμισι χρόνια ήταν μια καλή κυβερνητική περίοδος».

«Δεν θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει κλείσει την πολιτική του διαδρομή, απλά μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μπορεί να μην είναι στο μέλλον πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ ή πρωθυπουργός, να είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Δεν σημαίνει ότι ο Κώστας ο Καραμανλής, που είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη χώρα έχει τελειώσει, απλά μόνος του επέλεξε και είναι κάτι που τον τιμάει και ανέλαβε γενναία τις ευθύνες του για το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα, να αποσυρθεί από την ενεργό, μάχιμη πολιτική, να πάει ένα βήμα παραπίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύτιμη εφεδρεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.  "ΕΘΝΟΣ"

Έχεις δίκαιο Θόδωρε, για σας τους πολιτικάντηδες ήταν πολύ καλός. Σας αύξησε την περιουσία και δεν σας μείωσε το εισόδημα, ούτε τρέμετε μη βγείτε στη σύνταξη μετά σαράντα χρόνια σκληρής δουλειάς. Εσείς με μια τετραετία πλουσιοπάροχα καλοπληρωμένης τεμπελιάς παίρνετε μισθούς και συντάξεις που 10 ζωές να έχετε, δεν τρώγονται. Κάντε τον λοιπόν για σας Πρόεδρο Δημοκρατίας. Εμείς δεν θα πάρουμε. 

1 σχόλιο: