Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΣτΕ: Αναβάλλεται η εκδίκαση των προσφυγών κατά του μνημονίου

Η εκδίκαση των προσφυγών κατά του μνημονίου από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 8 Οκτωβρίου αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα οριστεί την ερχόμενη Παρασκευή.


Πρόκειται για τις προσφυγές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΔΕΔΥ, της ΕΣΗΕΑ, Σωματείων συνταξιούχων, καθώς και άλλων φορέων.

Η αναβολή έγινε καθώς τα αρμόδια υπουργεία και περισσότερο το υπουργείο Οικονομικών δεν απέστειλαν στο ΣτΕ τις θέσεις του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και άλλα έγγραφα που απαιτούνται για τη σχημάτιση της δικογραφίας.


Α. Αλαβάνος: Δειλία και φυγομαχία από την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση για να αποφύγει την εκδίκαση του μνημονίου δεν έστειλε τα στοιχεία που χρειάζονται, "όπως κάνουν οι μικροαπατεώνες που κρύβονται" δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του "η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είναι μόνο μια κυβέρνηση παράδοσης στους ξένους, είναι και μια κυβέρνηση δειλίας και φυγομαχίας. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έστειλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας τις θέσεις του ελληνικού δημοσίου για την προσφυγή ενάντια στο μνημόνιο των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Για να επιτύχει την αναβολή, όπως κάνουν οι μικροαπατεώνες που κρύβονται".

ΕΝΕΤ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου