Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη αναζητείται ο Τρίτος

Το ένα μέλος της (Αγίας) Τριάδας της Θεσσαλονίκης αποχώρησε μετά ευδόκιμη πολύχρονη υπηρεσία.
Ο έτερος φέρελπις πολιτικός των λαϊκοτάτων  στρωμάτων συνεχίζει ακάθεκτος........... παρά τα προσκόμματα που του θέτει η Δικαιοσύνη.
και ο τρίτος της παρέας ο πιο ζωηρός και πολιτικοποιημένος δεν απειλήθηκε ποτέ, ούτε θα απειληθεί από τα πρόβατά του, τα οποία τον ακολουθούν ως ..... πρόβατα!

Ζητείται ο αντικαταστάτης του αποχωρήσαντος της Τριάδος ώστε η Πόλη μας να συνεχίσει την πορεία της στο σκοταδιστικό της μέλλον.

4 σχόλια:

 1. Δυστυχώς και απ’ ότι διαφαίνεται στον ορίζοντα (και μακάρι να την επαληθευτεί) η τριπλέτα θα παραμείνει ομοούσια και αδιαίρετος. Αλλά η κάθε κοινωνία έχει τους άρχοντες που τις αξίζουν… Ας είναι τουλάχιστον οι εκλογές αυτές μια αρχή για να ξαναβρεί η πόλη αυτή τις δυνάμεις και τις φωνές που όλοι (όλοι;) θέλουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχεις δίκαιο ανώνυμε/η. Οι εναπομείναντες δύο στρώνουν το δρόμο για το "καλό παιδί" της TV 100. Δυστυχώς, όπως λες, .... μας αξίζουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόλλές μορφές έχει να παρουσιάσει η πόλη μας!
  Τώρα στο προσκυνειο εμφανίζοναι άλλα αστέρια! Βλέπε Μπουτάρης κλπ. Ερέ πως αλλάζουν οι καιροί.
  Το έβλεπε και στον 'υπνο του ότι θα γινοντά Δήμαρχος.Δεν έχω ρε αδελφέ ΄τιποτα προσωπικό μαζί του, αλλά μια συντηριτική πόλη σάν και αυτή δεν αντέχει τόση κουλτούρα. Μην τρελαθούμε τελικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.youtube.com/watch?v=IEyBkOSv8ZY&feature=player_detailpage

  ΑπάντησηΔιαγραφή