Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Τα σκυλιά και τα γουρούνια

        Η Αθήνα και  ο Πειραιάς  είναι πόλεις γεμάτες με αδέσποτα σκυλιά. Τα βλέπεις παντού και αυτό δεν με ενοχλεί τόσο, όσο όταν (δεν) βλέπω τις συνέπειες που αφήνουν στα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα ακαθαρσίες σκυλιών.
        Μας προειδοποιούν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί για το Παρίσι. Τύφλα νάχει το Παρίσι μπροστά στον Πειραιά. Στο Παρίσι τουλάχιστον υπάρχει η υπηρεσία που τα μαζεύει αμέσως. Στον Πειραιά δεν υπάρχει υπάλληλος καθαριότητας ούτε για δείγμα.
       Μετά έχουμε τους ιδiοκτήτες των σκυλιών που τα βγάζουν την πρωινή τους βόλτα για να αφήσουν τις ακαθαρσίες τους σε κάθε κοινόχρηστο χώρο και πάρκο. Πόση βρωμιά γεμίζουν τις πόλεις, (όλες) καθημερινά αυτοί οι εγκληματίες;  Εμείς οι υπόλοιποι, που δεν τους ενοχλούμε, τι φταίμε;
      Τώρα που θα εκλεγούν οι νέοι δημοτικοί φαταούλες καλό είναι να οργανωθούμε να τους επιβάλουμε να καθαρίζουν τις πόλεις. Επισκέφθηκα την Αθήνα και ενω έχει τόσα πλεονεχτήματα, δεν μπορούν να τα αναδείξουν, γιατί όλα ξεκινούν από την καθαριότητα. Και καθαριότητα δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου