Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Κόβουν τα δέντρα για να καταπολεμήσουν την πορνεία...

Η τοπική κυβέρνηση της περιφέρειας Αμπρούτσο στην κεντρική Ιταλία αποφάσισε να καταπολεμήσει την πορνεία που λαμβάνει χώρα σε δασώδη περιοχή, κατά μήκος του ποταμού Τρόντο, αποψιλώνοντας το δάσος
Υιοθετώντας μια λογική τύπου «πονάει δάκτυλο, κόψει... χέρι», η τοπική κυβέρνηση της περιφέρειας Αμπρούτσο στην κεντρική Ιταλία αποφάσισε να καταπολεμήσει την πορνεία που λαμβάνει χώρα σε δασώδη περιοχή, κατά μήκος του ποταμού Τρόντο, αποψιλώνοντας το δάσος.

 Αφού πρώτα είδαν όλα τα μέτρα τους (τις κάμερες παρακολούθησης, τις 24ωρες περιπολίες, τις αιφνιδιαστικές εφόδους, την επιβολή αυστηρών προστίμων στους πελάτες κ.α.) να πέφτουν στο κενό, οι αρχές ανακοίνωσαν στα τέλη του Αυγούστου πως προτίθενται να κόψουν οτιδήποτε υπάρχει «γύρω από τον ποταμό καθώς και κατά μήκος αυτού», οτιδήποτε δηλαδή αποτελεί εν δυνάμει καταφύγιο για τις περίπου 600 πόρνες που εκδίδονται στην περιοχή και τους πελάτες τους.

Στο άκουσμα της απόφασης, τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις (συμπεριλαμβανομένης της WWF) αντέδρασαν εντονότατα καταγγέλλοντας πως έτσι, θα καταστραφούν συνολικά 280 στρέμματα δασότοπου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τοπικό οικοσύστημα.
ΣΚΑΦ. "ΕΘΝΟΣ"

Καλά οι τύποι είναι πολύ μα**κες....... Και το εμπόριο πλήττεται, και το δάσος χάνεται, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, και μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα καταρρέει και όλοι θα το ρίξουν στη μα**κία και θα γίνουν σαν και αυτούς, που θέλουν να πάρουν τέτοια απόφαση. Φαντάζομαι τι φονταμενταλιστές που είναι οι παπάδες τους! ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, γιατί αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι ίδιοι, δεν αφήνουν και τον κόσμο να το κάνει. (προπάντων οι ξινές γυναίκες τους!) Σωστός;  

1 σχόλιο: