Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Κλειστή η Ακρόπολη από συμβασιούχους

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μετατραπούν οι συμβάσεις τους, σε αορίστου χρόνου και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με κυλιόμενες στάσεις και αποκλεισμό όλων των αρχαιολογικών χώρων τις επόμενες ημέρες. Με κεντρικό σύνθημα «δεν θα πληρώσουμε εμείς τα λάθη σας», οι υπάλληλοι του αρχαιολογικού χώρου απαιτούν άμεσες προσλήψεις των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, καταβολή των δεδουλευμένων 20 και 22 μηνών, άρση του νόμου Παυλόπουλου και να μην προχωρήσουν σε απολύσεις των έκτακτων υπαλλήλων(απο την τροπολογία Σαμαρά) που οι συμβάσεις τους τελειώνουν στις 31Οκτωβρίου.

Κλειστή είναι, από το πρωί, η Ακρόπολη από τους συμβασιούχους του υπουργείο Πολιτισμού.

Απογοητευμένοι φεύγουν οι τουρίστες, καθώς δεν μπορούν να επισκεφθούν τον Ιερό Βράχο. Οι εργαζόμενοι φρόντισαν, ωστόσο, να τους ενημερώσουν σχετικά με τα αιτήματά τους, μοιράζοντας φυλλάδια στα αγγλικά.
Οπως επανέλαβε ο πρόεδρος των εκτάκτων απαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χασομέρης οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα. «Το υπουργείο διαθέτει 4.000 κενές οργανικές θέσεις», δήλωσε ο ίδιος.
"ΕΘΝΟΣ"
Δεν το κλείνουμε λέω εγώ το μαγαζί, να ηρεμήσουμε όλοι μας; Τα ρουσφετάκια των εγκληματιών βουλευτών είναι αυτά που κλείνουν την Ακρόπολη. Αυτούς πρέπει να μαγκώσουμε να πληρώσουν τη ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου