Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Σημίτης: Νίκησα!

Εξεταστική για την οικονομία την περίοδο 2007-9 προκρίνει η κυβέρνηση


«Το επίκεντρο της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία πρέπει να είναι η περίοδος 2007 -2009, περίοδος που η διακυβέρνηση της Ν.Δ επέφερε βαρύτατο πλήγμα στη χώρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος ζητά να πάει η έρευνα πολύ πιο πίσω χρονικά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Σαν η κρίση να ξεκίνησε το 2007.
Σαν η κυβέρνηση Σημίτη να παρέδωσε μια αυτάρκη και χωρίς χρέη χώρα.
Το εξαχθέν συμπέρασμα όλων των ευρωπαίων αμερικανών και ασιατών κυβερνητών  και οικονομολόγων αποδεικνύει ότι τα θεμέλια της ελληνικής κρίσης πάνε τρεις δεκαετίες πίσω και το χρέος αυξάνεται έκτοτε με γεωμετρική πρόοδο.
 Όχι ότι προσωπικά πιστεύω πως οι εξεταστικές επιτροπές πετυχαίνουν τίποτα άλλο, εκτός από το παραδάκι που πληρώνουμε εμείς τα χαϊβάνια στους βουλευτές για μισθούς και ταξιδάκια άνευ σκοπού. Είναι το ίδιο που γίνεται με τις ΕΔΕ. Σκέτη Κοροϊδία!!!!!!!!!!
Αλλά ρε φίλε, κράτα και τα προσχήματα!
Παπανδρέου μας έχωσε στην κρίση, Σημίτης και Καραμανλής (άσχετοι και άβουλοι και οι δύο) μας έσπρωξαν πιο πολύ, άλλος Παπανδρέου μας χώνει στο ΔΝΤ και στα μνημόνια. 
Παραμερίστε καραγκιόζηδες να αναλάβει η τρόικα γιατί πιο πολλά ωφέλη θα έχουμε αν κυβερνιόμαστε κατευθείαν  από αυτούς, παρά από σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου