Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο Αλ. Μητρόπουλος

Φωτο "ΕΘΝΟΣ"


Την κάθοδό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ανακοίνωσε ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.
Όπως δήλωσε σχετικά αποδέχθηκε την πρόταση των μελών του Κέντρου Πολιτικού Διαλόγου και Δράσης «Δημοκρατική Συνεννόηση», καθώς και δυνάμεων της Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Αριστεράς, να συμμετάσχει σε αναξάρτητο ψηφοδέλτιο Κοινωνικής Αυτονομίας.
«Βασικός μας στόχος», είπε ο κ. Μητρόπουλος, «είναι να μην εξελιχθεί ο «Καλλικράτης» σε όργανο επιτήρησης των δημοσιονομικών προσαρμογών και ακρωτηριασμών του Μνημονίου και του σχεδιαζόμενου από την Ευρωπαϊκή Τεχνοδομή αυστηρότερου συμφώνου σταθερότητας, που αποβλέπουν στην αποδυνάμωση όλων των κοινωνικών δομών και κρίσιμων υπηρεσιών και νομικών προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην απαγόρευση κάθε μορφής κοινωνικής οικονομίας».
Τέλος, κάλεσε τους πολίτες «να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο και αναγεννητικό κίνημα αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη καταιγίδα του Μνημονίου, ουσιαστικής αποκέντρωσης και εναλλακτικής τοπικής ανάπτυξης».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου